In samenwerking met Languedoc VTT  Évasion stellen wij u graag onze mountainbike vakanties voor. Beginneling of expert? Wij zorgen voor een aangepast parcours. Of u de regio volledig zelfstandig wil ontdekken of u zich liever laat begeleiden door een gediplomeerd instructeur; wij zorgen voor een onvergetelijke mountainbike ervaring. Van self-catering to all-in, bij ons vindt u ongetwijfeld de pack die bij u past!

SNAKEBITE

Na een aangepast ontbijt bent u klaar om de omgeving te verkennen. Ontdek het speelterrein van de Monts de Nissan-lez-Ensérune, geniet van de wijdse panorama’s die zich uitstrekken van de Middellandse Zee tot aan de Pyrenëen en leef u uit tussen de talloze wijngaarden van Capestang.

Vanaf €80 p.p.

Prijs op basis van verblijf/ontbijt
Minimum 4 personen
Fietsverhuur en professionele begeleiding mogelijk op aanvraag
3d/2n

WHEELIE

De “Wheelie” is een vijfdaags pakket dat u laat kennismaken met al de verschillende mountainbike aspecten in de regio. Terwijl u de ene dag nog langs de Middellandse zee passeert, zit u de volgende dag al in de Montagnes Noirs voor de nodige kuitenbijters en pittige afdalingen. Geniet van het amfitheater van Saint-Chinian en proef het zout op uw lippen in Gruissan. Wij zorgen ervoor dat u de dag begint met een goed gevulde maag zodat dat de man met de hamer niet achter de hoek staat te loeren…

Vanaf €160 p.p.

Prijs op basis van verblijf/ontbijt
Minimum 4 personen
Fietsverhuur en professionele begeleiding op aanvraag
5d/4n

SINGLE TRACK

Tijdens deze tweedaagse komt iedereen aan z’n trekken. Naargelang uw fysieke paraatheid, bereidt Hugo de leukste tochten in de omgeving voor. Breng uw twee dagen door in het speelterrein van La Clape en rond Le Petit Viala. Korte pittige beklimmingen worden afgewisseld met lange aangename afdalingen.

Vanaf €260 p.p.

Prijs op basis van minimum 4 personen
2x een halve dag begeleiding door een gediplomeerd instructeur
Verblijf en maaltijden inbegrepen
Fiets inbegrepen
3d/2n

BUNNY HOP

Bereid u voor op vier dagen fietsgekte. Na een op maat gemaakt ontbijt laat u zich op sleeptouw nemen door Hugo. Met zijn jarenlange ervaring als gediplomeerd mountainbike begeleider, zorgt hij ervoor dat u een onvergetelijke fietsvakantie beleeft. De eerste twee dagen dienen als opwarmertje en om te kijken welk vlees we in de kuip hebben. Op de welgekome rustdag wordt er voor u een wijntour georganiseerd waarbij u de wijnen kan ontdekken die u de voorbije dagen vanop de fiets hebt kunnen bewonderen. Dag vier en vijf zijn dan de dagen voor het serieuzere werk met veel single tracks, keien, adrenaline gevulde afdalingen en technische beklimmingen. Het enige wat u te doen staat, is volgen in ons spoor!

Vanaf  €650 p.p.

Prijs op basis van minimum 4 personen
4x halve dag begeleiding door een gediplomeerd instructeur
Verblijf en maaltijden inbegrepen
Volledige wijntour inbegrepen
Fiets inbegrepen
5d/4n

Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer info wenst. Alle packs kunnen aangepast worden naargelang uw specifieke wensen.

 


Heeft u nog verdere vragen? 

Kom uw benen strekken in de Languedoc! Met z’n vele historische steden en pittoreske dorpjes, omgeven door een ongerepte natuur, is dit de ideale streek voor wandelaars. Wij hebben voor u enkele uiterst aantrekkelijke formules uitgewerkt die u de streek laten ontdekken van aan de Middellandse zee tot aan het Canal du Midi. De wandelingen zijn van een gemakkelijk tot gemiddeld niveau, wat deze vakanties ideaal maakt voor families of vriendengroepen die willen genieten van natuur, rust en elkaars gezelschap. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met ons en wij organiseren een verblijf volledig op uw maat gemaakt.

BASE CAMP

Geniet tijdens deze midweek van de prachtige vergezichten vanop het Oppidum d’Ensérune en treed in de voetsporen van de Romeinen op de Via Domitia. Laat u leiden door de Etang de Capestang en verdiep u in de legende van dit voormalig zoutwinningsgebied. Wij zorgen dat u met een goed gevulde maag aan de dag begint; u hoeft enkel te volgen en te genieten…

prijs vanaf €310 p.p.

Minimum 4 personen
Ontbijt en lunch inbegrepen
3 begeleide wandeldagen
5d/4n
Pick-up aan luchthaven of treinstation mogelijk op aanvraag

LOVELY LANGUEDOC

Tijdens deze wandelweek ontdekt u meer uitgebreid de streek rondom Le Petit Viala. Voel de zoute zeebries van de Middellandse Zee in uw haren in Gruissan of kom tot rust langs het meanderende Canal du Midi. Wandel langs de talloze wijngaarden en ontdek de rijke cultuur van de Languedoc. Na het deugdoende ontbijt bent u helemaal klaar om op pad te gaan…

prijs vanaf €480 p.p.

Minimum 4 personen
Ontbijt en lunch inbegrepen
5 begeleide wandeldagen
7d/6n
Pick-up aan luchthaven of treinstation mogelijk op aanvraag


Heeft u nog verdere vragen?